Top Lajme

Milani i Milanisteve

Milani i Milanisteve, ky eshte projekti i Elliot qe po e con perpara me vendosmeri. Leonardo drejtor teknik, Gattuso trajner , Maldini ne rolin operativ dhe deshira me e madhe eshte te sjellin Kakan n…