Neser jepet vendimi nga CAS!

CAS ka marre kohe dhe e ka shtyre vendimin per Milanin. Vendimi do jepet neser ne mengjes,Milani dergoj nje dosje me shume materiale dhe Cas ka kerkuar kohe ta shqyrtoje dhe me pas te marre vendimin. …